Allt nytt inom musikvärlden

Att hålla reda på vad som händer i musikvärlden kan vara svårt och tidskrävande. Det är nämligen en bransch som är otroligt stor och tack vare dagens teknik har det blivit väldigt enkelt för musiker att sprida sin musik i nya kanaler. I det här inlägget kommer du kunna läsa om olika plattformar online där du kan få din dos av nyheter från musikvärlden så att du hänger med i svängarna.

Youtube är den nya TV:n

Det finns många kanaler på Youtube, en gratis streamingtjänst på nätet. Där kan man följa de kanalerna som spelar musik som man gillar. Det kan till exempel vara de senaste hittarna inom en viss genre, eller så kanske det är den perfekta blandningen av gamla godingar.

Bloggar som ger dig en subjektiv bild

De nya journalisterna idag behöver inte ha någon särskild utbildning för att kunna få en läsarpublik. Det enda de behöver göra är att starta en blogg och försöka locka följare. Det finns många bloggare som skriver just om sådant som händer i musikvärlden, vilket kan vara kul att läsa om eftersom bloggare inte behöver ge någon objektiv bild direkt. Det är dock skillnad på att ge en subjektiv bild och att ljuga. Man får passa sig för vad man skriver på internet eftersom “internet aldrig glömmer”. Det finns även de som blir åtalade för förtal när de hänger ut personer som till exempel inte blivit dömda än, och det är inte trevligt om det skulle hända en.

flash-blog