Gaffa – kompassen i musikvärlden

En av Sveriges mest uppskattade magasin när det kommer till musik är Gaffa. Den har funnits i många år nu och är i princip som den amerikanska Rolling Stones. Tidningen skriver om sådant som är viktigt att känna till om i musikvärlden och täcker många olika genrer. I det här inlägget kommer du kunna läsa mer om just Gaffa och vad du kan förvänta dig om du köper en tidning från dem eller besöker deras hemsida.

Artiklar om allt som händer

Något som är väldigt bra med Gaffa är att de alltid har uppdaterade artiklar om vad som händer just nu. Det kan vara alltifrån vem som precis har släppt ett nytt album till vilka artister som kommer köra turné inom kort. Den som känner att han eller hon behöver en bra mix av olika nyheter från musikvärlden bör definitivt följa Gaffa. Tidningen finns även i sociala medier om man inte orkar gå in på deras hemsida eller köpa hem deras tidning.

Recensioner för att sålla bra från dåligt

Experterna som jobbar på Gaffa recenserar musiken som du måste känna till. Det här kan vara ett jättebra sätt för dig att gallra ut de bra låtarna, medan man kanske inte behöver lägga så mycket tid på dem som inte fått bra recensioner. Ibland kanske Gaffa recenserar ett nytt album som är jättebra, och därmed får du en hint om något som du bör ta en extra titt på. Kanske upptäcker du ett nytt favoritbank genom detta.

Podden som man kan lyssna på

Äntligen har Gaffa startat en podd så att man kan lyssna på samtidigt som man städar, är ute och går, sitter i bilen och så vidare. Här får man en mix av lite allt möjligt från musikvärlden. Skillnaden på att lyssna på radio eller lyssna på en podd är att du kan bestämma själv när du ska lyssna.

Köpa tidningen eller läsa på nätet

Eftersom det finns en tidning så kan man välja att köpa eller prenumerera på den. Det är dock väldigt många som hellre väljer att kolla på nätet. Det här är ett alternativ som är mer bekvämt, eftersom man kan uppdatera sidan när man känner för det och det är bättre för miljön. En del anser dock att det är trevligt att ha en tidning att sitta och bläddra i och vill hellre ha sina nyheter i pappersformat, och det är ju upp till var och en.

flash-blog