Sommarens hetaste konserter

I sommar hoppas vi på fint väder och riktigt bra konserter i ljumma sommarnätter. Det finns många som ska ut på turné, man kan säga att det finns något för alla helt enkelt. En del konserter är lite nostalgiska, som återföreningen av Gyllene tider till exempel. I följande inlägg kommer du kunna läsa mer om vilka konserter du inte får missa!

Äntligen är vårt älskade Mando Diao tillbaka och det är få band som har samma närvaro och energi som det här bandet när de är på scen. De kommer besöka många olika städer i Sverige i sommar och från erfarenheter vet vi att de vet hur man skapar riktigt bra drag på en konsert.

Lars Winnerbäck

Lars Winnerbäck slog igenom på 90-talet någon gång och har sedan dess vunnit många svenskars hjärtan. Han har kallats för en svensk Bob Dylan och en ny Ulf Lundell, men om sanningen ska fram är det här en artist som är helt och hållet unik. I sommar kommer vi kunna se honom uppträda med sitt nya album på olika platser i Sverige.

Melissa Horn

För den som är ute efter en mysigare känsla på en konsert rekommenderar vi verkligen Melissa Horn. Det här är en väldigt talangfull artist som har en röst som går rakt in i hjärtat. Köp biljetter och ta med dig en picknickkorg på hennes spelningar.

Gyllene tider

Det här kan faktiskt vara sommarens bästa återförening. Vi kommer få se Per Gessle på scen med hela gänget, och det gäller att man skaffar sina biljetter snabbt innan de tar slut. Det gäller att hänga på låset som man brukar säga.

flash-blog